
Niepasteryzowane, żywe napoje probiotyczne o właściwościach wspierających florę bakteryjną jelit. Bogate w witaminy z grupy A, C, B, E, żelazo, potas, wapń, kobalt i biotynę.

Wyjątkowo smaczna, pożywna i niepasteryzowana, żywa kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej o właściwościach wspierających florę bakteryjną jelit. Tradycyjny produkt kuchni koreańskiej, element tamtejszej kultury i domowych tradycji.

Niepasteryzowany, żywy napój o właściwościach probiotycznych bogaty w cenne kwasy organiczne. Orzeźwiający, smaczny i jednocześnie bardzo zdrowy jest świetną alternatywą dla soków owocowych i innych napojów w codziennej diecie.

Niepasteryzowany, żywy napój o właściwościach probiotycznych bogaty w cenne kwasy organiczne. Delikatny ocet o cydrowym smaku na bazie owoców starych odmian z ekologicznych sadów w Mogilnicy.

Domowe kiszonki na solance z ekologicznych warzyw uświetnią niejedną sałatkę i tapas.
Dlaczego warto jeść i pić naturalne kiszonki?
Oczyszczają
Odżywiają
Wspierają
Smakują
…bo wszystko można ukisić.