Zdrowe kiszonki

Niepasteryzowane, żywe napoje probiotyczne o właściwościach wspierających florę bakteryjną jelit. Bogate w witaminy z grupy A, C, B, E, żelazo, potas, wapń, kobalt i biotynę.

Wyjątkowo smaczna, pożywna i niepasteryzowana, żywa kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej o właściwościach wspierających florę bakteryjną jelit. Tradycyjny produkt kuchni koreańskiej, element tamtejszej kultury i domowych tradycji.

Niepasteryzowany, żywy napój o właściwościach probiotycznych bogaty w cenne kwasy organiczne. Orzeźwiający, smaczny i jednocześnie bardzo zdrowy jest świetną alternatywą dla soków owocowych i innych napojów w codziennej diecie.

Niepasteryzowany, żywy napój o właściwościach probiotycznych bogaty w cenne kwasy organiczne. Delikatny ocet o cydrowym smaku na bazie owoców starych odmian z ekologicznych sadów w Mogilnicy.

Domowe kiszonki na solance z ekologicznych warzyw uświetnią niejedną sałatkę i tapas.

Dlaczego warto jeść i pić naturalne kiszonki?

Oczyszczają

Kiszonki pomagają w oczyszczaniu naszych jelit z niepożądanych substancji.

Odżywiają

Zawierają witaminy, minerały oraz dobre bakterie, które wspierają nasz metabolizm.

Wspierają

Są idealnym wsparciem odporności na codzień oraz po terapiach np. antybiotykowych.

Smakują

Są genialnym uzupełnieniem każdego menu i diety, szczególnie na surowo.

Tu możesz nas znaleźć online

Niemal codziennie dodajemy wpisy co nowego dla Was ugotowaliśmy

…bo wszystko można ukisić.